Uncategorized

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Δείτε την απόφαση Δημάρχου εδώ: Αναστολή λειτουργίας Σχολικών Μονάδων Δήμου Γορτυνίας λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. ΕΡ7ΡΩ90-1ΧΥ

Share

Μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας για το Νέο Έτος


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
          ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας για το Νέο Έτος

Συμπατριώτισσες & συμπατριώτες,

Γορτύνιες & Γορτύνιοι,

Η χρονιά που αποχωριζόμαστε ήταν μια χρονιά με σκληρό πρόσωπο, δεν χωρά αμφιβολία. Πήρε από κοντά μας αγαπημένα πρόσωπα. Μας έφερε αντιμέτωπους με τον ίδιο μας τον εαυτό, δοκίμασε τα όριά μας. Ανέβαλε τα σχέδια μας, έβαλε στην άκρη τα όνειρά μας. Μας κράτησε ίσως μακριά από τους στόχους μας, μας «έδεσε» πολλές φορές τα χέρια. Μας καθήλωσε. Σε πολλούς συμπολίτες μας δυστυχώς, μείωσε τα εισοδήματά τους. Σε άλλους πάλι στέρησε τη δουλειά τους. Σε όλους όμως στέρησε το αίσθημα της ελευθερίας.

Παρά τις δυσκολίες τη χρονιά αυτή, πιστεύω, ίσως μας δόθηκε μια ευκαιρία να αναδείξουμε την καλή μας πλευρά. Το 2020 μας δίδαξε, ακόμα και μέσω της επιβολής, την σπουδαιότητα της αυτοπειθαρχίας, της αισιοδοξίας και της αλληλεγγύης. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά επιδείξαμε σεβασμό, αντοχή και προσαρμοστικότητα στις νέες συνθήκες. Τα πήγαμε περίφημα, θαρρώ. Μας αξίζει μια επιβράβευση, την οποία σας εύχομαι να λάβετε, φέτος τις γιορτές.

Η μεγάλη μας αγωνία είναι, να παραμείνουν όλοι οι συμπολίτες μας στα χωριά της Γορτυνίας ασφαλείς και προστατευμένοι. Όλα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής εργαζόμαστε καθημερινά με γνώμονα αυτό το ζητούμενο. Τα μέλη της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗ.Κ.Ε.Γ.) αλλά και οι υπάλληλοι του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», συνεπικουρούν σε αυτή μας την προσπάθεια και στέκονται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη. Το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Γορτυνίας φιλοδοξούμε να είναι το καλύτερό μας πρόσωπο. Η πανδημία μπορεί να άλλαξε ορισμένα από τα σχέδια μας. Το γεγονός όμως αυτό, δεν έκαμψε ποτέ το ηθικό μας. Αντιθέτως, μας δίνει δύναμη και ώθηση να προσπαθούμε περισσότερο.

Εύχομαι, η έλευση του νέου χρόνου να δώσει υγεία και πλεόνασμα αγάπης σε κάθε γορτυνιακό σπίτι, όπου κι αν βρίσκεται αυτό. Η ανθρωπότητα, εργάζεται σκληρά ώστε να εξέλθουμε το συντομότερο δυνατό, από τον κυκεώνα της πανδημίας, χαρίζοντάς μας ελπίδα.

Ας είμαστε λοιπόν ευγνώμονες, χαμογελαστοί, αισιόδοξοι, δυνατοί, με το Φως των Χριστουγέννων να «φωτίζει» το μυαλό, την πορεία και την καρδιά όλων μας!

Χρόνια Πολλά με Υγεία & Ευτυχία σε κάθε γορτυνιακό σπίτι!
Ευτυχισμένο το νέο έτος!

Ο Δήμαρχός σας

Ευστάθιος Χαρ. Κούλης

Share

Ευλογημένα & ευτυχισμένα Χριστούγεννα απ’όλους εμάς στο Δήμο Γορτυνίας!

 

Share

Ο Δήμαρχος κ. Στάθης Κούλης στο «Πανόραμα Χειμερινών Προορισμών στην Ελλάδα»

Στο live αφιέρωμα του τουριστικού portal ITN News για την Αρκαδία, φιλοξενήθηκε νωρίτερα ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης.

Το itnnews.gr πραγματοποίησε αφιέρωμα σε Αρκαδία, Αργολίδα, Λακωνία και Ηλεία με τίτλο «Πανόραμα Χειμερινών Προορισμών» και σύνθημα «Αυτό το χειμώνα μένουμε Ελλάδα».

Σε ζωντανή σύνδεση η οποία μεταδόθηκε μέσα από τη Facebook σελίδα και το κανάλι του portal ITN News στο YouTube, ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Καραχρήστος, «συναντήθηκε» διαδικτυακά με εκπροσώπους της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Δημοτικής Αρχής των νομών, Αρκαδίας, Αργολίδας, Λακωνίας και Ηλείας, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον εξ αποστάσεως φόρουμ.

Οι καλεσμένοι μίλησαν για τους προορισμούς και τις δραστηριότητες εντός των Δήμων τους, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πόλο έλξης επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, όταν οι συνθήκες στο μέτωπο της πανδημίας το επιτρέψουν. Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι, η Γορτυνία εξακολουθεί να αποτελεί ασφαλή προορισμό λόγω του πολύ χαμηλού αριθμού κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί στην περιοχή μέχρι σήμερα.

Δείτε τη συνέντευξη του Δημάρχου στο κανάλι του Δήμου Γορτυνίας στο YouTube: https://bit.ly/3npQoxT

 

Share

Δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τετάρτη 04/11 στις 10:00

Δείτε την πρόσκληση εδώ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΟΕ_20201104

Share

Προκήρυξη Διαγωνισμού: Συντήρηση και επισκευή των οχημάτων του Δήμου Γορτυνίας

Δείτε τα σχετικά έγγραφα εδώ:

Διακήρυξη_ΚΗΜΔΗΣ

ΤΕΥΔ

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Τεχνική_Μελέτη

Share

Καλημέρα Οκτώβρη!

“Στις εξοχές της ανοιχτής καρδιάς, θα δούμε να ξαναγεννιέται ο κόσμος”, Οδ. Ελύτης.

Καλό και ευλογημένο μήνα σε όλη τη Γορτυνία και τους Γορτύνιους, με πίστη στους εαυτούς μας & τους ανθρώπους!
Share

Συλλυπητήρια Δήλωση για την απώλεια του Βυτιναίου Καθηγητή Οικονομικών της Υγείας Λυκούργου Λιαρόπουλου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                        Δημητσάνα, 22.06.2020
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
220 07 Δημητσάνα
Τηλ: 2795360312
Fax: 2795031855
e-mail: nessabourna@gortynia.gov.gr

Με ιδιαίτερη θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του συμπατριώτη μας Λυκούργου Λιαρόπουλου, ομότιμου καθηγητή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα στερείται ενός διαπρεπούς και εξέχοντος μέλους της.

Η Βυτίνα θρηνεί για την απώλεια ενός σπουδαίου τέκνου της, που με την προσφορά του στην επιστήμη τίμησε ιδιαίτερα τον τόπο καταγωγής του.

Συμμεριζόμαστε τον πόνο και την οδύνη της οικογένειας του και εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας.

 

Ευστάθιος Χαρ. Κούλης

Δήμαρχος Γορτυνίας

Share

Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση “Δια Περιφοράς” του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ.Σ.ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ 25062020

Share

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ για την πρόσληψη ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη Δικηγόρου

Γνωστοποίηση

Share