Monthly Archives: February 2020

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020 και ώρα 11:00

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση

Share

Ενημέρωση σχετικά με τον κορωνοϊό

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Πάτρα,         28-02-2020
Αρ.Πρωτ.:           36962
Σχετ.:                  36961
Ταχ. Δ/νση

Πληροφ.
Τηλέφωνο
Fax
Email

: Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 158
26442 – Πάτρα
: Μαρία Σωτηροπούλου
: 2610 – 461435
: 2610 – 461434
: dpp@apd-depin.gov.gr
ΠΡΟΣ:

 


ΚΟΙΝ.:

1) Δήμους της Α.Δ.Π.Δ.Ε.Ι.
2) Δ/νση Πληροφορικής & Επικοινωνιών της Α.Δ.Π.Δ.Ε.Ι.1) Γραφείο Συντονιστή της Α.Δ.Π.Δ.Ε.Ι.
2)  Γ.Γ.Π.Π./ Δ/νση ΔιεθνώνΣχέσεων, Εθελοντισμού –Εκπαίδευσης & Εκδόσεων/Τμήμα Εκδόσεων

 

ΘΕΜΑ : Ενημέρωση σχετικά με τον κορωνοϊό. 
ΣΧΕΤ.  : Το με αρ. πρωτ. 1568/27-02-2020 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.).

Σας διαβιβάζουμε το ανωτέρω σχετικό έγγραφο με θέμα «Ενημέρωση σχετικά με τον κορωνοϊό» για περαιτέρω διάδοση των οδηγιών σχετικά με τη νόσο COVID-19. Ο σύνδεσμος με τις οδηγίες για τον κορωνοϊό είναι: https://www.civilprotection.gr/el/koronoios-covid-19-hrisimes-odigies .

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και τις ενέργειές σας.

Με Εντολή Συντονιστή
Η αναπλ. Προϊσταμένη Διεύθυνσης
Πολιτικής Προστασίας

Μαρία Σωτηροπούλου

 

Δείτε την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας εδώ.

Share

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δημητσάνα, 27.02.2020
Αρ.πρωτ. 1.724

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

220 07 Δημητσάνα

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗ.Κ.Ε.Γ.) κατόπιν της έκδοσης της κοινής Υπουργικής Απόφασης με αρ.πρωτ: 13776/27.02.2020, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας,  ακυρώνουν όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί το επόμενο τριήμερο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι εργάστηκαν και βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στον προγραμματισμό και την προετοιμασία των εκδηλώσεων και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα έχουν συνέχεια τη βοήθειά μας και τη στήριξή μας σε όλες τους τις δράσεις.

Επισημαίνουμε ότι για το Δήμο προέχει η προάσπιση της υγείας των πολιτών και είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα για την διασφάλιση της.

Περιμένουμε με χαρά όλους τους επισκέπτες που έχουν προγραμματίσει να βρεθούν στην πανέμορφη Γορτυνία!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ

Δείτε την ανακοίνωση εδώ.

Share

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ

Δημητσάνα 27.02.2020
Αρ.πρωτ. 1.706
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
220 07 Δημητσάνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ

Σας ενημερώνουμε ότι στο άρθρο 51 του Ν. 4647/2019 (ΦΕΚ 204/16-12-2019 τεύχος Α’) «Κατεπείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας των Υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και άλλες διατάξεις» και συγκεκριμένα στη παρ. 2 αυτού αναφέρεται:

«Οι υπόχρεοι σε υποβολή δήλωσης για τον καθορισμό της επιφάνειας ή και της χρήσης ακινήτου περί του υπολογισμού φόρων, τελών και εισφορών προς τους Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού, μπορούν να υποβάλουν δήλωση με τα ορθά στοιχεία μέχρι 31.03.2020, χωρίς την επιβολή προστίμων για τη μη υποβολή ή την υποβολή ανακριβούς δήλωσης. Διαφορές στους αναλογούντες φόρους, τέλη και εισφορές εκ των δηλώσεων του προηγούμενου εδαφίου υπολογίζονται και οφείλονται μόνο από την 1η.1.2020».

Με την νομοθεσία που ίσχυε μέχρι και την ψήφιση του ως άνω νόμου,  σε περίπτωση διασταύρωσης των τ.μ. που δηλώνονταν στο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος με τα δηλωμένα στο Ε9 διαπιστωνόταν ανακολουθία, οι δημότες αντιμετώπιζαν αναδρομικές χρεώσεις δημοτικών τελών για τα πραγματικά τετραγωνικά μέτρα των ακινήτων τους καθώς επίσης και πρόστιμα με προσαυξήσεις.

Σας καλούμε να εκμεταλλευτείτε την παραπάνω νομοθετική ρύθμιση, η οποία έχει προθεσμίας έως την 31η Μαρτίου 2020.

Η Διόρθωση των Τετραγωνικών γίνεται με ηλεκτρονική υποβολή αρχικής ή διορθωτικής δήλωσης της επιφάνειας ακινήτων στους δήμους της χώρας στην διεύθυνση www.tetragonika.govapp.gr.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από την ΚΕΔΕ, με τη συνεργασία και την υποστήριξη του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Υπουργείου Εσωτερικών.

Μέσω της εφαρμογής παρέχεται η πληροφόρηση για τα στοιχεία των ακινήτων, όπως είναι καταχωρημένα στην εφαρμογή Περιουσιολογίου (Ε9) της ΑΑΔΕ.

Για τη διευκόλυνση συμπλήρωσης της δήλωσης των πολιτών, η εφαρμογή:

 • επικοινωνεί με την εφαρμογή Περιουσιολογίου (Ε9) της ΑΑΔΕ απ’ όπου παρέχεται η πληροφόρηση για τα στοιχεία των ακινήτων και
 • επικοινωνεί με τον ΔΕΔΔΗΕ για τα ηλεκτροδοτούμενα, απ’ όπου αντλεί πληροφορίες σχετικές με τον αρ. παροχής του ακινήτου

Για τα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα πραγματοποιείται διασταύρωση των τ.μ. του Τ.Α.Π. με το σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ.

Σε κάθε περίπτωση, μέσω της εφαρμογής καλείστε να δηλώσετε στον οικείο Δήμο τα πραγματικά στοιχεία των ακινήτων, καθώς τυχόν ανακρίβειες επισύρουν τις κυρώσεις που προβλέπονται στην εφαρμοζόμενη για τα έσοδα των Δήμων νομοθεσία (αρ. 2, ν. 429/1976, παρ. 11 & 14, αρ. 10, ν. 1080/1980, παρ. 12 & 16, αρ. 24, ν. 2130/1993).

Αν για κάποιο ακίνητό σας δεν είναι δυνατή η δήλωση μέσω της εφαρμογής, παρακαλείστε να απευθυνθείτε στον  Δήμο, μέχρι την 31η Μαρτίου 2020, στo τηλέφωνο: 2795360516 (κα Τσαρουχά Τριανταφύλλη).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ

Κατεβάστε την ανακοίνωνη εδώ.

Share

Ξεχωριστές αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Γορτυνίας


Ο Δήμος Γορτυνίας με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του – ΔΗ.Κ.Ε.Γ στηρίζουν και φέτος τις αποκριάτικες εκδηλώσεις σε χωριά της Γορτυνίας, σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους, συλλόγους γονέων, συλλόγους νέων, επαγγελματικούς φορείς κ.λ.π. 

Αναβίωση εθίμων, λαϊκά δρώμενα, παραδοσιακά εδέσματα, ευρηματικές αμφιέσεις, οργανωμένες παρελάσεις και παραδοσιακά γλέντια θα ψυχαγωγήσουν κατοίκους και επισκέπτες ντύνοντας την Γορτυνία με εορταστικό μανδύα. 

Χιλιάδες επισκέπτες αναμένεται να δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα με πολύ χορό , κέφι και παραδοσιακά δρώμενα. Η τοπική κουζίνα θα έχει την τιμητική της μιας και φημίζεται για την αυθεντικότητα και την ποιότητα της που απογειώνει τις γεύσεις.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης δηλώνει πως «η Γορτυνία είν αι πανέτοιμη να υποδεχτεί κάθε επισκέπτη και πως ο δήμος έχει φροντίσει να κυλίσουν ομαλά όλες οι εκδηλώσεις».

Όπως μας ενημερώνει .ήδη υπάρχει μεγάλη πληρότητα στα καταλύματα που αναμένεται να κορυφωθεί στο τριήμερο  Αποκριάς και Καθαράς Δευτέρας. Οι εκδηλώσεις μας έχουν την δική τους ξεχωριστή ομορφιά , μέσα από αναβίωση παραδοσιακών εθίμων και με επίκεντρο την Δημητσάνα , τα Λαγκάδια και τα Τρόπαια θα ταξιδέψουν κάθε επισκέπτη σε ένα ξέφρενο ταξίδι ήχων και χρωμάτων.

Ακολουθεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων:  

Δημητσάνα-Κυριακή 01/03 ώρα 18:00. Καρναβαλικές εκδηλώσεις και το «Κάψιμο του μακαρονά» 
Στεμνίτσα-Κυριακή  01/03 12:00π.μ..  Παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού με μουσική και τσουκαλόκαυτο. 

Δευτέρα 02/03 11:30π.μ.. Παραδοσιακά Κούλουμα με ζεστή φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα.  

Λαγκάδια-Τετραήμερες εκδηλώσεις από την Παρασκευή 28/12 έως την Καθαρά Δευτέρα 02/03.  «13ο Λαγκαδινό Καρναβάλι» με δρώμενα από τους αιώνιους αρκαδικούς μύθους και  Καθαρά Δευτέρα με Κούλουμα.

Βυτίνα– Κυριακή 23/02 –  ώρα έναρξης 7.30μ.μ.  Αποκριάτικη εκδήλωση αμφιεσμένων στο Ίδρυμα Τρύφωνος Θαλασσινού. 

Καμενίτσα-Κυριακή βράδυ 01/03. «Καρναβάλι Καμενίτσας» με παραδοσιακό γλέντι. 

Πράσινο-Καθαρά Δευτέρα 02/03. Παραδοσιακά Κούλουμα 

Τρόπαια– Κυριακή μεσημέρι 01/03. «Λιώσιμο χοιρινού» – παστό, παραδοσιακές τηγανίτες, καλλιτεχνικό πρόγραμμα για παιδιά και γλέντι μεταμφιεσμένων.  


Κοντοβάζαινα– Κυριακή βράδυ 01/03. Αποκριάτικη εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική.  

-Σπάθαρι- Σάββατο 29/02. Αναβίωση εθίμων της Αποκριάς. 

-Δόξα-. Αναβίωση εθίμων της Αποκριάς και παραδοσιακό γλέντι.  

-Βυζίκι- Σάββατο 29/02 & Κυριακή 01/03. Αναβίωση εθίμων της Αποκριάς και παραδοσιακό γλέντι.  

-Πουρναριά- Κυριακή μεσημέρι 01/03. Αποκριάτικη εκδήλωση.  

-Φαναράκι – Κυριακή 01/03. Αποκριάτικη εκδήλωση. 

-Καλλιάνι – Ράχες – Τσικνοπέμπτη 20/02. Αποκριάτικο παραδοσιακό γλέντι με τσίκνισμα και αμφιέσεις.

Share

Ο Δήμος Γορτυνίας γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη με τον καλύτερο τρόπο – Παρών στις εκδηλώσεις και ο Δήμαρχος Στ. Κούλης


Η Τσικνοπέμπτη εορτάστηκε με τον καλύτερο δυνατό και πιο… νόστιμο τρόπο σε ολόκληρη τη χώρα όπως και στον Δήμο Γορτυνίας.

Η τοπική κοινωνία, αλλά και επισκέπτες που βρίσκονται εκεί έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν αυτές τις μέρες αποκριάτικα έθιμα, να γιορτάσουν και να απολαύσουν το πνεύμα των ημερών.

Χθες, ο Δήμαρχος της πόλης Στάθης Κούλης βρέθηκε στη Βυτίνα και στο «Αρχοντικό της Αθηνάς», στο γλέντι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου! Εκεί μαζί με τους γονείς, τους υπόλοιπους καλεσμένους αλλά και τους μικρούς φίλους της μεγάλης παρέας απόλαυσε νόστιμους μεζέδες, εορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την Τσικνοπέμπτη. Φυσικά τα γλέντια και οι εκδηλώσεις για τις Απόκριες συνεχίζονται στη Γορτυνία με πρωτοβουλία Συλλόγων, Φορέων, Τοπικών Συμβουλίων και τη στήριξη φυσικά του Δήμου Γορτυνίας και της ΔΗΚΕΓ με τον Δήμαρχο να εύχεται στον κόσμο «Χρόνια Πολλά!!!Χαρούμενες Απόκριες!!!!».

Share

Συλλυπητήρια Δήλωση για την απώλεια του εφημερίου Βουτσίου Μακαριστού πατρός Δημητρίου Μπακόπουλου 

 

Δημητσάνα, 18.02.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

220 07 Δημητσάνα
Τηλ:  2795360310
Fax:  2795031855
e-mail: koulis.office@gmail.com

 

Συλλυπητήρια Δήλωση για την απώλεια του εφημερίου Βουτσίου

Μακαριστού πατρός Δημητρίου Μπακόπουλου 

Ο ιερέας Δημήτριος Μπακόπουλος, υπήρξε μια προσωπικότητα ιδιαίτερα αγαπητή στον τόπο μας, χάρις στο πλούσιο εκκλησιαστικό και φιλανθρωπικό του έργο ως εφημέριος της Αγίας Παρασκευής Βουτσίου, πλέον των πενήντα ετών.

Με την ευγένεια, την σεμνότητα, την καλοσύνη, και την διαρκή διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης –στοιχεία  που τον διέκριναν σε όλη την ζωή του–  θα κατέχει ξεχωριστή θέση στην μνήμη όλων όσων τον γνωρίσαμε και συναναστραφήκαμε μαζί του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην Εκκλησία της Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως. 

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Share

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Δημητσάνα 17.02.2020
Αρ. πρωτ.: 1314


ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 Θέμα: «Κατάρτιση σχεδίου ελέγχου του καπνίσματος». 

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας έχοντας υπόψη: 

 1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης» (Α’ 87), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
 2. Τις διατάξεις του Ν.3730/2008 (ΦΕΚ262/Α΄/ 23.12.2008) «Προστασία ανηλίκων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά και άλλες διατάξεις», όπως ισχύει.
 3. Την Υ1/ΓΠ/οικ.76017/2002 (ΦΕΚ 1001 τ. Β΄) Υγειονομική Διάταξη «περί απαγόρευσης καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, μεταφορικά μέσα κ.λ.π.».
 4. Την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ2β/Γ.Π. οικ. 80727/2019- ΦΕΚ 4177/Β΄/15-11-2019« περί καθορισμού των οργάνων, της διαδικασίας ελέγχου πιστοποίησης των παραβάσεων και επιβολής των προβλεπόμενων κυρώσεων, καθώς και των κριτηρίων προσδιορισμού του ύψους του προστίμου, της διαδικασίας είσπραξης των προστίμων καθώς και κάθε άλλης αναγκαίας λεπτομέρειας για την εφαρμογή του Ν3868/2010 (ΦΕΚ 129/Α΄/3-8-2010), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
 5. Την υπ’ αρ. πρωτ. Δ1γ/Γ.Π./οικ. 55959/26-7-2019 ( ΑΔΑ: 78Π2465ΦΥΟ-ΝΓΧ) εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας περί εφαρμογής της Αντικαπνιστικής Νομοθεσίας.
 6. Το υπ’ αρ. πρωτ. 329653/79243/04-12-2019 έγγραφο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Αρκαδίας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Την κατάρτιση σχεδίου ελέγχου του καπνίσματος και εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Γορτυνίας. Συγκεκριμένα:

 • Την απαγόρευση του καπνίσματος και της κατανάλωσης προϊόντων καπνού σε κάθε εσωτερικό χώρο εργασίας και αναμονής των κτιριακών δομών του Δήμου, με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή των δυσμενών επιδράσεων του καπνίσματος.
 • Την ενημέρωση όλων των υπαλλήλων για την απαγόρευση του καπνίσματος και την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.
 • Την ανάρτηση απαγορευτικών σημάνσεων σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, την απομάκρυνση όλων των σταχτοδοχείων και την τοποθέτηση σε εμφανή σημεία, του τηλεφωνικού αριθμού καταγγελιών 1142.
 • Να αναρτηθεί σήμανση εξωτερικά της υπηρεσίας με στόχο την ενημέρωση των πολιτών που προσέρχονται στην υπηρεσία πριν την είσοδό τους.

Για την τήρηση και εφαρμογή των ανωτέρω και γενικά της εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας στις υπηρεσίες του Δήμου Γορτυνίας, ορίζονται ως υπεύθυνοι οι κατωτέρω αναφερόμενοι Δημοτικοί Υπάλληλοι ανά Δημοτική Ενότητα ως εξής:

 1. Για τη Δημοτική Ενότητα Δημητσάνας, ορίζεται ο κος Γεώργιος Τσίτουρας Προϊστάμενος του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας.
 2. Για τη Δημοτική Ενότητα Λαγκαδίων, ορίζονται η κα Ελένη Γιαννέτου Προϊστάμενη του Γραφείου Κεπ Λαγκαδίων και ο κος Δημήτριος Κουτσιάδης Προϊστάμενος του Τμήματος Μελετών και Χωροταξίας.
 • Για τη Δημοτική Ενότητα Βυτίνας ορίζεται η κα Ελένη Αλεξάνδρου Προϊστάμενη του τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών.
 1. Για τη Δημοτική Ενότητα Τροπαίων ορίζεται η κα Χρυσούλα Τσούνη Προϊστάμενη του Γραφείου Διοικητικών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη.
 2. Για τη Δημοτική Ενότητα Κοντοβάζαινας ορίζεται η κα Ανδρούλα Βάρδα Προϊστάμενη του Γραφείου Διοικητικών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη.
 3. Για τη Δημοτική Ενότητα Ηραίας ορίζεται ο κος Μιχαήλ Κότσικας Προϊστάμενος του Γραφείου Διοικητικών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη.
 • Για τη Δημοτική Ενότητα Κλείτορος ορίζεται ο κος Διαμαντής Πολύδερας Προϊστάμενος του Γραφείου Διοικητικών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη.
 • Για τη Δημοτική Ενότητα Τρικολώνων ορίζεται η κα Βασιλκή Ροϊλού Προϊστάμενη του Γραφείου Διοικητικών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη.

Σύμφωνα με τις παραπάνω αναφερόμενες διατάξεις, εκτός των πειθαρχικών κυρώσεων:

 1. Στους παραβάτες υπαλλήλους που υπηρετούν στις υπηρεσίες επιβάλλεται πρόστιμο εκατό ευρώ (100,00€).
 2. Στους παραπάνω οριζόμενους υπεύθυνους επιβάλλεται πρόστιμο πεντακοσίων ευρώ (500,00€) για παραβάσεις όπως:
 • Έλλειψη ανάρτησης σήμανσης.
 • Απομάκρυνση σταχτοδοχείων
 • Απουσία ανταπόκρισης των υπεύθυνων σε διαμαρτυρία για την πραγματοποίηση παράβασης.
 • Παράλειψη κλήσης των αρμόδιων Οργάνων Ελέγχου.
 • Έλλειψη συνεργασίας με τα Όργανα Ελέγχου.

Η απόφαση αυτή να αναρτηθεί στη «Διαύγεια», στους πίνακες ανακοινώσεων όλων των δημοτικών καταστημάτων καθώς και στην Ιστοσελίδα του Δήμου. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ 

Εσωτερική διανομή:

 1. Γραφείο Δημάρχου
 2. Οριζόμενοι Δημοτικοί Υπάλληλοι.

Δείτε την Απόφαση εδώ.

Share

Στις εκδηλώσεις των απανταχού Γορτύνιων ο δήμαρχος Στάθης Κούλης


Για μια ακόμη Κυριακή ο δήμαρχος Γορτυνίας , Ευστάθιος Κούλης , βρέθηκε στις εκδηλώσεις των απανταχού Γορτύνιων επ ευκαιρία της νέας χρονιάς και της κοπής της βασιλόπιτας των Ενώσεων και των Συλλόγων. Πιστός για μια ακόμη Κυριακή στο ραντεβού με τους συμπατριώτες παρέστη σε οκτώ εκδηλώσεις και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές αλλά και να συζητήσει ζητήματα που απασχολούν τις κοινότητες τους.


Από το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στις εκδηλώσεις της Αδελφότητας Κοντοβαζαινιτών, της Αδελφότητας Δημητσανιτών, της Ένωσης Λευκοχωριτών, των Συλλόγων Απανταχού Βυτιναίων, Καστρακιωτών, Κοκκοραίων, Καρδαριτσιωτών και Απανταχού Λυσσαρεωτών.
Όπως μας ανέφερε, ο δήμαρχος κ. Κούλης, θεωρεί επιβεβλημένη την παρουσία του στις εκδηλώσεις των απανταχού Γορτύνιων θέλοντας να κρατήσει άρρηκτους τους δεσμούς με ένα δυναμικό τμήμα και να δυναμώσει την σχέση συνεργασίας με τη δημοτική αρχή , βάζοντας κοινούς στόχους για την αναβάθμιση της Γορτυνίας.

Share

Δημητσάνα, 14.02.2020
Αρ.πρωτ. 1.288

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

220 07 Δημητσάνα
Πληρ.: Αδαμοπούλου Βασιλική
Τηλ: 2795360311
Fax: 2795031855
e-mail: info@gortynia.gov.gr

Προς Πίνακα Αποδεκτών 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕΛΩΝ
της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ 

Καλούνται όσοι εκ των δημοτών και εκπροσώπων φορέων & συλλόγων ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Γορτυνίας να δηλώσουν εντός μηνός από σήμερα συμμετοχή στον ειδικό κατάλογο που τηρείται για το σκοπό αυτό στο Δήμο.

Πίνακας Αποδεκτών:

α) τοπικοί εμπορικοί και επαγγελματικοί σύλλογοι και οργανώσεις,
β) επιστημονικοί σύλλογοι και φορείς,
γ) τοπικές οργανώσεις εργαζομένων και εργοδοτών,
δ) εργαζόμενοι στο δήμο και τα νομικά του πρόσωπα,
ε) σύλλογοι γονέων,
στ) αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς,
ζ) εθελοντικές οργανώσεις και  κινήσεις πολιτών,
η) άλλες οργανώσεις και φορείς της κοινωνίας των πολιτών,
θ) τοπικά συμβούλια νέων και
ι) δημότες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ
ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Share