Monthly Archives: April 2020

Τήρηση μέτρων ατομικής προστασίας Εγκύκλιος

Δείτε το έγγραφο εδώ.

Share

Εύρυθμη λειτουργία υπηρεσιών Δήμου Γορτυνίας Εγκύκλιος

Δείτε το έγγραφο εδώ.

Share

Πρόσκληση σε τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικου Συμβουλίου την Δευτέρα, 04 Μαΐου 2020 και ώρα 11:00

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση

Share

Ευχές Δημάρχου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ                                                                          ΠΑΣΧΑ 2020
          ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Συμπατριώτισσες & συμπατριώτες,
Γορτύνιες & Γορτύνιοι,
Φίλες & φίλοι…

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Αναστάσεως του Κυρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Γ.), το προσωπικό του Δήμου και εγώ προσωπικά, σας ευχόμαστε… …

Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!!!
Είθε η Ανάσταση του Χριστού να φέρει σε όλους μας το μήνυμα της αγάπης, της συναδέλφωσης, της ειρήνης & της αισιοδοξίας…
Ευχή όλων το Πάσχα αυτό, παρά τις πολύ ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, να αποτελέσει το «πέρασμα» στον κόσμο της ελπίδας,
της ανάτασης και της αναγέννησης.

               Φέτος όπως καλά γνωρίζετε με απόφαση της ελληνικής πολιτείας και έχοντας ως μοναδικό στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε τη μυσταγωγία των αγίων ημερών στους ιερούς ναούς καθώς θα παραμείνουν κλειστοί. Ωστόσο ο ίδιος ως ιεροψάλτης συμμετέχω στις ιερές ακολουθίες που τελούνται καθημερινά και για το λόγο αυτό θέλω να γνωρίζετε ότι στη σκέψη και την προσευχή μου βρίσκεται ο κάθε ένας από εσάς.

Να θυμάστε ότι ο Δήμος Γορτυνίας βρίσκεται διαρκώς κοντά σας με αγάπη και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη, με ομόνοια, με συνεννόηση και αποφασιστικότητα, ώστε να πορευτούμε χέρι – χέρι το δρόμο της Αναγέννησης, το δρόμο της Ανάστασης. Στη σκέψη μας έχουμε και όλους εσάς που δε ζείτε μόνιμα στα χωριά μας και  φέτος για πρώτη φορά δεν θα περάσουμε μαζί το Πάσχα. Στις άγιες τούτες ημέρες που διανύουμε, οφείλουμε όλοι να προχωρήσουμε με αισιοδοξία, ενωμένοι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον.

Εύχομαι από καρδιάς σε κάθε οικογένεια, σε όλους τους δημότες, τους απανταχού ευρισκόμενους Γορτύνιους, τους φίλους της Γορτυνίας και σε κάθε άνθρωπο…

Χρόνια Πολλά, Ειρήνη, Ευτυχία και πάνω απ’ όλα ΥΓΕΙΑ…
ώστε σύντομα να σμίξουμε στα χωριά μας, να αγκαλιαστούμε, να γιορτάσουμε
και  να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!!!

Ο Δήμαρχός σας
Ευστάθιος Χαρ. Κούλης

Δείτε το έγγραφο εδώ.

Share

Ανακοίνωση για την λειτουργία των Κοιμητηρίων

 Μεγάλη Τετάρτη 15.04.2020
Αρ.πρωτ: 3.022
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟ
ΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

220 07 Δημητσάνα


Ανακοίνωση για την λειτουργία των Κοιμητηρίων

Ο Δήμος Γορτυνίας, με απόλυτο σεβασμό στους κεκοιμημένους, ενημερώνει τους δημότες του ότι τα Κοιμητήρια σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες  και σε όλους τους οικισμούς από την Μεγάλη Παρασκευή 17.04.2020 έως και την Δευτέρα του Πάσχα 20.04.2020 θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ και ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ σε αυτά.  

Σεβόμενοι τους  κεκοιμημένους μας και τιμώντας την μνήμη τους, σας παροτρύνουμε και σας προτρέπουμε να ανάψετε το καντηλάκι στο σπίτι σας.

 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ

Δείτε το έγγραφο εδώ.

Share

Δελτίο Τύπου Απολυμάνσεις

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟ
ΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Μεγάλη Τετάρτη 15.04.2020

220 07 Δημητσάνα


Απολυμάνσεις στο Δήμο Γορτυνίας

Ο Δήμος Γορτυνίας με πλήρη συναίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης και σε συνεχή διαδικασία ενημέρωσης με όλους τους Επιστημονικούς και Διοικητικούς Φορείς του Δημοσίου και της Αυτοδιοίκησης, συνεχίζει να λαμβάνει όλα τα προτεινόμενα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.

Στο πλαίσιο αυτών των μέτρων πραγματοποίησε απολυμάνσεις σε όλα τα Δημόσια και Δημοτικά Κτίρια που συναλλάσσονται οι Δημότες, στα γραφεία όπου στεγάζονται  Δημοτικές Υπηρεσίες, στα οχήματα και στις υπηρεσίες που εδρεύουν στο Δήμο, στα Κέντρα Υγείας και τα Περιφερειακά Ιατρεία, το Δασαρχείο κλπ.

Συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς και ιδιαίτερη επιμέλεια τις απολυμάνσεις σε όλες τις δημοτικές  ενότητες και σε όλες τις τοπικές κοινότητες και οικισμούς.

Η συγκεκριμένη δράση βρίσκεται σε εξέλιξη, επεκτείνεται στο σύνολο των υποδομών του Δήμου μας, δημόσιους χώρους, κοιμητήρια, μνημεία κλπ. συμπεριλαμβανομένων και των συστημάτων ύδρευσης (γεωτρήσεις, υδρομαστεύσεις, φυσικές δεξαμενές ύδατος, αντλιοστάσια, φρεάτια, δίκτυα κλπ.) εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό υγιεινό πόσιμο νερό και ακολούθως την διασφάλιση της δημόσιας υγείας στο σύνολό της.

Οι εργασίες απολύμανσης θα επαναλαμβάνονται ανάλογα με τις ανάγκες που διαρκώς καταγράφονται και αξιολογούνται.

Τονίζεται δε, ότι για την απολύμανση χρησιμοποιούνται υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, εγκεκριμένα και καθ’ υπόδειξη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Υπεύθυνοι για τις απολυμάνσεις και τη συνεχή παρακολούθηση των διαδικασιών είναι οι  κ. Δημήτριος Καζάς Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Υγείας και ο κ. Ιωάννης Παναγιωτακόπουλος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ…

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!! 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ

Δείτε το έγγραφο εδώ.

Share

Ανάρτηση Δελτίο Τύπου Κοινωνική Δράση

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Μεγάλη Τετάρτη 15.04.2020
220 07 Δημητσάνα


Συνδημότισσες & συνδημότες,

Ο Δήμος Γορτυνίας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση, οι υπάλληλοι του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, οι υπάλληλοι καθαριότητας  και όλοι οι λοιποί  υπάλληλοι του Δήμου, καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσιμης περιόδου που διανύουμε, εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προσφοράς σε οικογένειες και πολίτες που έχουν ανάγκη. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας ασκούμε με υποδειγματικό τρόπο και αδιακρίτως την κοινωνική μας πολιτική (διανομή αγαθών, παροχή υπηρεσιών κ.ά) σε ευάλωτες οικογένειες και ευπαθείς ομάδες εν γένει και στο σύνολό των δημοτών μας, σεβόμενοι πάντοτε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Κανένας κάτοικος του Δήμου Γορτυνίας δεν θα είναι μόνος. Τις δύσκολες τούτες ημέρες είναι υποχρέωση όλων μας να συστρατευθούμε ώστε με αισιοδοξία και ελπίδα να “βγούμε νικητές” από αυτήν την άνιση μάχη που δίνουμε καθημερινά. Και  μην ξεχνάτε…

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ…

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ

Δείτε το έγγραφο εδώ.

Share

Συνέντευξη του Δημάρχου Γορτυνίας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Δείτε τη συνέντευξη εδώ.

Share

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τη Μεγάλη Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 και ώρα 10:00

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση

Share

Ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης ΜΗΜΕΔ και δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης πριν τη Διενέργεια Ηλεκτρονικής Κλήρωσης και Επιλογής Μελών Επιτροπής για το έργο: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΡΟΠΑΙΩΝ»

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
Δημητσάνα, 10/04/2020

Αρ. Πρωτ.: 2915

Δημητσάνα 22007  
Τηλ: 2795360330
Fax:  2795031855
e-mail: info@gortynia.gov.gr
 
Πληροφορίες:
Τεχνική Υπηρεσία
Υπεύθυνος: Δημ.Κουτσιάδης
Τηλ: 2795360515
Fax: 2795043215
e-mail: dkouts@gortynia.gov.gr

 

 ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ
& ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
(για ανάρτηση στην ιστοσελίδα ggde.gr)
Email : site-support@yme.gov.gr
   

Ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης ΜΗΜΕΔ και δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης πριν τη Διενέργεια Ηλεκτρονικής Κλήρωσης και Επιλογής Μελών Επιτροπής για το έργο: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΡΟΠΑΙΩΝ»

Ο Δήμος Γορτυνίας κατ’ εφαρμογή :

1) Του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016,

2) Της Απόφασης Υπ. Υποδομών και Μεταφορών ΔΝΣ/61034/ΦΝ466/04-12-2017 (ΦΕΚ 4841/29-12-2017 τ. Β΄)

Θα προβεί στην διαδικασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης, μέσω του ηλεκτρονικού Μητρώου Μελών Επιτροπών Διαδικασιών Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων (Μη.Μ.Ε.Δ.), για την επιλογή τεχνικών υπαλλήλων μελών Επιτροπής Διαγωνισμού (τακτικών και αναπληρωματικών) της περ. (α) παρ. 8 του άρθρου 221 του Ν.4412/2016, του έργου:

«ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΡΟΠΑΙΩΝ»,

Προϋπολογισμού 184.981,87 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης με κωδικό έργου στο ΠΔΕ 2019ΕΠ02610019 και Κωδικό ΟΠΣ 5044961 στο ΕΠ Πελοπόννησος 2014-2020.

Το έργο αφορά στην κατασκευή υπαίθριου θεάτρου 300 θέσεων, βοηθητικών εγκαταστάσεων και διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του θεάτρου με τις απαραίτητες Η/Μ εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση των θεατών. Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι η Τοπική Κοινότητα Τροπαίων της Δ.Ε.Τροπαίων του Δήμου Γορτυνίας. Σκοπός η δημιουργία βιώσιμων πολιτιστικών υποδομών για την ενίσχυση της τοπικής κοινότητας μέσα από ήπιας μορφής τοπικές παρεμβάσεις.

Η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Μ.Τετάρτη 15/04/2020 και ώρα 9:30 π.μ. μέσω της ιστοσελίδας: www.mimed.ggde.gr

Η παρούσα ανακοίνωση, σύμφωνα με την ως άνω απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, θα δημοσιευθεί στις ιστοσελίδες:

α) του Δήμου Γορτυνίας: http://www.gortynia.gov.gr

β) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών : www.ggde.gr

Παρακαλούμε όπως δημοσιεύσετε το παρόν στην ιστοσελίδα σας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 άρθρο 221 παρ. 10 και το άρθρο 5 παρ. 5.2.(2) της με αριθμ. ΔΝΣ/61034/ΦΝ 466 Απόφασης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ

Δείτε το έγγραφο εδώ.

Share