ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 24/5/2012 – Καθαρίζουμε: Δήμος Γορτυνίας – Λίμνη Λάδωνα στις 27/5/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 24/5/2012

Καθαρίζουμε: Δήμος Γορτυνίας – Λίμνη Λάδωνα στις 27/5/2012

Την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός στην περιοχή γύρω από την τεχνητή Λίμνη του Λάδωνα. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από την Ένωση Συλλόγων της Δημοτικής Ενότητας Κοντοβάζαινας και θα συμμετάσχουν και εθελοντικές ομάδες από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Γορτυνίας.
Την προβολή της κίνησης έχει αναλάβει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, ενώ θα καλυφθεί και από τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αρκαδίας.
Ο Δήμος Γορτυνίας διαθέτει οχήματα και προσωπικό του Δήμου στην προσπάθεια καθαρισμού, προστασίας και ανάδειξης της Λίμνης του Λάδωνα. Η προβολή της πλούσιας φυσικής ομορφιάς της περιοχής είναι προτεραιότητα του Δήμου, καθώς αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την αναπτυξιακή ταυτότητα της Γορτυνίας.
Καλούμε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο σημείο συνάντησης, στην «Λαδωνίδα» πάνω στον παραλίμνιο δρόμο, την Κυριακή στις 10 το πρωί.

Γραφείο Τύπου

Δείτε το Δελτίο Τύπου

Κάντε “κλικ” στις φωτογραφίες για να τις δείτε με καλύτερη ανάλυση

Καθαρίζουμε: Δήμος Γορτυνίας - Λίμνη Λάδωνα στις 27/5/2012

Καθαρίζουμε: Δήμος Γορτυνίας - Λίμνη Λάδωνα στις 27/5/2012

Share

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.