Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων στον Δήμο Γορτυνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 6/2/2013

Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων

Ο Δήμος Γορτυνίας, ως φορέας υλοποίησης του Προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων (ΚΥΑ 22830/05-04-2011) για την Γορτυνία, ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα σύμφωνα με το οποίο παρέδωσε στους 884 δικαιούχους τα τρόφιμα (γραβιέρα, ρύζι, μακαρόνια, φέτα, ελαιόλαδο) που είχε παραλάβει από την Γ/Δ Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικών της Π.Ε. Αρκαδίας. Οι ποσότητες που διένειμε ήταν οι εξής: Γραβιέρα 500Kg, ρύζι 5.500Kg, μακαρόνια 3.500Kg, φέτα 1.000Kg, ελαιόλαδο 1.500Kg.

Οι ενδιαφερόμενοι που είχαν κάνει αίτηση τον Μάρτιο 2012 και εγκρίθηκε ήταν οι τελικοί δικαιούχοι, στους οποίους οι υπηρεσίες του Δήμου έκαναν παράδοση σε κεντρικά σημεία των χωριών τους, σύμφωνα με λεπτομερές πρόγραμμα που καταρτίστηκε και ανακοινώθηκε στα μέσα, καθώς και σ’ όλα τα γραφεία του Δήμου Γορτυνίας. Επιπλέον οι δικαιούχοι ειδοποιήθηκαν για την ημέρα και την ώρα της παράδοσης και με προσωπικό τηλεφώνημα. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις η παράδοση έγινε κατ’ οίκον.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Γορτυνία και υπήρξε άριστη συνεργασία με την Γ/Δ Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικών της Π.Ε. Αρκαδίας από την οποία έγινε η διανομή στους δήμους.

Γραφείο Τύπου

Δείτε το Δελτίο Τύπου

Share

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.