Συμμετοχή του Δήμου Γορτυνίας στο πρόγραμμα «Αθληση για Ολους»

Δελτίο Τύπου – 9/7/2013

Συμμετοχή του Δήμου Γορτυνίας στο πρόγραμμα «Αθληση για Ολους»

Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Αθληση για Ολους» υπέβαλε το γραφείο αθλητισμού του Δήμου Γορτυνίας, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα προτείνεται η λειτουργία στο Δήμο δέκα τμημάτων μεγάλης διάρκειας, πέντε για την ενότητα «Αθλητισμός και Παιδί», που περιλαμβάνει τέσσερα τμήματα χορού και ένα τμήμα ποδοσφαίρου και πέντε τμήματα στην ενότητα «Αθλητισμός και Γυναίκα».
Οκτώ θερινά τμήματα μικρής διάρκειας για νέους και δέκα αθλητικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων και η διοργάνωση πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο Δήμο. Το πρόγραμμα, αφορά την περίοδο 2013-2014 και μέχρι τέλος Ιουνίου αναμένεται να γίνουν οι πιστοποιήσεις των Δήμων, που θα υλοποιήσουν προγράμματα και η έγκριση των προτάσεων. Η υποβληθείσα πρόταση είναι επιδοτούμενη 100%.

Ανεξάρτητα από την έκβαση της παραπάνω πρότασης και σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου θα λειτουργήσουν τμήματα για την ενότητα «Αθλητισμός και Παιδί» και «Αθλητισμός και Γυναίκα» μετά την έγκριση εποχιακών θέσεων και την πρόσληψη δύο (2) πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, που έχει ζητήσει ο Δήμος.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις που προτάθηκαν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα «Άθλησης για Όλους» είναι οι παρακάτω:
o Άθλος Μαινάλου
o Ανάβαση Ζυγοβιστίου
o Ορεινό Τρίαθλο στη Λίμνη Λάδωνα
o Θεοδωράκεια
o Δρόμοι Αρκάδων ποιμένων
o Θελπούσια
o Ποδηλασία ENDURO
o Γιορτή νεολαίας στην μνήμη Μάθιου Πόταγα
o Αγώνες Ποδοσφαίρου
o Αγώνες Μπάσκετ

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

Γραφείο Τύπου
Δήμου Γορτυνίας

Share

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.