40ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Τραγουδιού και Μουσικής στα Λαγκάδια Γορτυνίας – Οι νικητές για κάθε κατηγορία

Δελτίο Τύπου – 1/8/2013

40ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Τραγουδιού και Μουσικής στα Λαγκάδια Γορτυνίας – Οι νικητές για κάθε κατηγορία

Ο Δήμος Γορτυνίας οργάνωσε και πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων το διήμερο των εκδηλώσεων του 40ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 έγινε παρουσίαση παραδοσιακών ελληνικών χορών από τα χορευτικά συγκροτήματα: Σύλλογος Αρκάδων Ιλίου, Χορευτικό Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας, Σύλλογος Λουτρακιωτών – «Ο ΙΒΥΚΟΣ», Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου, Ελληνικός Χορευτικός Όμιλος (ΕΛΠΑΧΟ), Δικταίοι Καστρινοί.

Το πρωί του Σαββάτου 27 Ιουλίου 2013, στα Λαγκάδια διεξήχθη η προκριματική φάση, όπου η κριτική επιτροπή επέλεξε μεταξύ των συμμετεχόντων δέκα επτά (17) άτομα για την τελική φάση του διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αγία Παρασκευή.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου με τα Βραβεία κάθε Κατηγορίας

Ο Δήμος Γορτυνίας, επ’ ευκαιρία της 40ης διοργάνωσης του διαγωνισμού, ετοιμάζει φάκελλο για την αναγνώρισή του ως μέρος της άυλης πολιτιστικής μας κληρονομιάς και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της επετειακής διοργάνωσης.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Γορτυνίας

Share

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.