Δελτίο Τύπου – 18/03/2014 – Καταχώρηση επιχειρήσεων στον Διαδικτυακό Ταξιδιωτικό Οδηγό του Δήμου Γορτυνίας

Δελτίο Τύπου – 18/03/2014
Καταχώρηση επιχειρήσεων στον Διαδικτυακό Ταξιδιωτικό Οδηγό του Δήμου Γορτυνίας

Ο Δήμος Γορτυνίας θέλοντας να συμβάλλει στην προβολή και ανάδειξη της Γορτυνίας έχει διαμορφώσει ένα διαδραστικό διαδικτυακό ταξιδιωτικό οδηγό. Στην διεύθυνση http://www.discovergortynia.gr βρίσκεται σε λειτουργία η Διαδικτυακή Πύλη του Δήμου Γορτυνίας, καθώς επίσης είναι διαθέσιμη και η εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (“Discover Gortynia”). Το τουριστικό portal περιλαμβάνει πληροφορίες για τα αξιοθέατα και τις φυσικές ομορφιές, τους χώρους διαμονής, διασκέδασης, εστίασης και διάθεσης τοπικών προϊόντων καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή.

Ο Διαδικτυακός Οδηγός εμπλουτίζεται διαρκώς αποσκοπώντας στην ενημέρωση και εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου μας καθώς επίσης και στην βελτίωση της προβολής των επιχειρήσεων και της ιστορίας του τόπου μας. Συνεπώς, παρακαλούνται όλες οι επιχειρήσεις των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν αναρτηθεί στο ταξιδιωτικό οδηγό μας να αποστείλουν τις απαραίτητες πληροφορίες στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση του discover_gortynia προκειμένου να γίνει η καταχώρησή τους. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αυτές πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής:

Επωνυμία και κατηγορία της επιχείρησης.
Στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση ιστοσελίδας, email).
Φωτογραφίες εξωτερικού και εσωτερικού χώρου ή λογότυπο.
Υπηρεσίες και παροχές όσον αφορά τους χώρους διαμονής.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Share

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.