Απόφαση διακοπής κυκλοφορίας για την εκτέλεση του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΛΑΓΚΑΔΙΩΝ»

Απόφαση διακοπής κυκλοφορίας στα Λαγκάδια για την εκτέλεση του έργου

«ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΛΑΓΚΑΔΙΩΝ»

Ο Δήμος Γορτυνίας ενημερώνει για την αριθμ. 442/2015 Απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σχετικά με διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της Ε.Ο Τρίπολης – Πύργου στον οικισμό Λαγκάδια. Η ανωτέρω διακοπή κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, αναλόγως των εκτελουμένων εργασιών και θα διαρκεί από ώρα 08:30 έως ώρα 15:00 τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) από 23-11-2015 έως 09-12-2015.

Πιο αναλυτικά προβλέπεται η διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων (μέχρι 3,5tn) και η εκτροπή της κυκλοφορίας τους από δημοτικό δρόμο στο “Άνω Χωριό”, μίας κατεύθυνσης που θα προγραμματίζεται κατόπιν ειδικής σήμανσης και κατάλληλου προσωπικού για ενημέρωση και προειδοποίηση. Επιπλέον, επειδή από τον κεντρικό δρόμο του οικισμού διέρχονται λεωφορεία που εξυπηρετούν τη μεταφορά των μαθητών της περιοχής, η εκτροπή-διακοπή κυκλοφορίας θα ξεκινάει στις 08:30 ώστε να εξυπηρετείται ο παραπάνω σκοπός και θα τελειώνει στις 15:00.

Όσον αφορά στα βαρέα οχήματα προβλέπεται η κυκλοφορία τους στον κεντρικό δρόμο εκτός των παραπάνω ωρών. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω χρονικού διαστήματος η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων δύναται να εκτραπεί μέσω του τμήματος της Εθνικής Οδού Τρίπολης Πατρών (111) με τοποθέτηση προειδοποιητικής σήμανσης στον κόμβο της Βλαχέρνας, στην Εθνική Οδό Πύργου Τριπόλεως στη διασταύρωση του Σταυροδρομίου και στη διασταύρωση της Καρκαλούς.

Διαβάστε την Ανακοίνωση

Μ.Ε.Δ.
Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος
του Τμήματος Ύδρευσης – Αποχέτευσης
της Δ/νσης Τ.Υ. & Πολεοδομίας
Γεώργιος Παπαπέτρου
Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.

Share

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.