Στις εκδηλώσεις των απανταχού Γορτύνιων ο δήμαρχος Στάθης Κούλης


Για μια ακόμη Κυριακή ο δήμαρχος Γορτυνίας , Ευστάθιος Κούλης , βρέθηκε στις εκδηλώσεις των απανταχού Γορτύνιων επ ευκαιρία της νέας χρονιάς και της κοπής της βασιλόπιτας των Ενώσεων και των Συλλόγων. Πιστός για μια ακόμη Κυριακή στο ραντεβού με τους συμπατριώτες παρέστη σε οκτώ εκδηλώσεις και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές αλλά και να συζητήσει ζητήματα που απασχολούν τις κοινότητες τους.


Από το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στις εκδηλώσεις της Αδελφότητας Κοντοβαζαινιτών, της Αδελφότητας Δημητσανιτών, της Ένωσης Λευκοχωριτών, των Συλλόγων Απανταχού Βυτιναίων, Καστρακιωτών, Κοκκοραίων, Καρδαριτσιωτών και Απανταχού Λυσσαρεωτών.
Όπως μας ανέφερε, ο δήμαρχος κ. Κούλης, θεωρεί επιβεβλημένη την παρουσία του στις εκδηλώσεις των απανταχού Γορτύνιων θέλοντας να κρατήσει άρρηκτους τους δεσμούς με ένα δυναμικό τμήμα και να δυναμώσει την σχέση συνεργασίας με τη δημοτική αρχή , βάζοντας κοινούς στόχους για την αναβάθμιση της Γορτυνίας.

Share

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.