Εορτασμός Εθνικής Επετείου

Δημητσάνα, 24.03.2020
Αρ. πρωτ. 2.563
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
220 07 Δημητσάνα

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που ζούμε και με μοναδικό στόχο την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας, η ελληνική πολιτεία αποφάσισε την ματαίωση όλων των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Ως εκ τούτου δεν θα τελεστούν δοξολογίες, δεν θα εκφωνηθούν πανηγυρικοί, δεν θα πραγματοποιηθούν καταθέσεις στεφάνων, παρελάσεις και λοιπές εορταστικές εκδηλώσεις.

Η ματαίωση τους σε καμία περίπτωση δεν απαξιώνει ή μειώνει τις οφειλόμενες τιμές προς τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Ως Δήμος, τιμώντας την Εθνική μας Επέτειο και τους ήρωες μας, καλούμε όλους τους πολίτες να αναρτήσουν παντού την Ελληνική μας Σημαία.

Υψώνουμε όλοι την Γαλανόλευκη, το Ιερό Σύμβολο του Ελληνικού Έθνους και της Ορθοδοξίας.

Τιμούμε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Άγιο Γρηγόριο τον Ε΄, τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, τους Πλαπουταίους, τους Δεληγιανναίους, τον Καραβόγιαννη και όλους τους ήρωες του  1821.

Με εθνική ενότητα, ομοψυχία, υπακοή στην επιστήμη και τους νόμους και πίστη στο Θεό και την Παναγία θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία.


ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821! 

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ

Δείτε την ανακοίνωση εδώ.

Share

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.