Μήνυμα Δημάρχου για την διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                        Δημητσάνα, 17.06.2020
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
220 07 Δημητσάνα
Τηλ: 2795360312
Fax: 2795031855
e-mail: nessabourna@gortynia.gov.gr

Ο Δήμαρχος κ. Στάθης Κούλης  και η Διευθύντρια του Λυκείου Τροπαίων κ. Δέσποινα Φράγκου, η οποία έχει και την ευθύνη του μοναδικού εξεταστικού κέντρου στη Γορτυνία, επιβεβαίωσαν, πως η σχολική μονάδα είναι καθ’ όλα προετοιμασμένη για την ορθή και ασφαλή διεξαγωγή των πανελληνίων εξετάσεων. Το εξεταστικό κέντρο Τροπαίων, όπως συμβαίνει και με όλα τα σχολεία του Δήμου, είναι πλήρως εξοπλισμένο από την Δημοτική Αρχή σε υγειονομικό υλικό όπως:Ξεκίνησαν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις σε ένα ασφαλές και προστατευμένο σχολικό περιβάλλον για τους υποψήφιους σπουδαστές της Γορτυνίας οι οποίοι διεκδικούν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Φέτος οι εξετάσεις διεξάγονται σε ιδιαίτερες συνθήκες λόγω των μέτρων της πανδημίας του κορωνοϊού και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή τους.

  • αντισηπτικά χεριών
  • υγρά κρεμοσάπουνα
  • χειρουργικές μάσκες προστασίας προσώπου
  • γάντια
  • υγρά καθαρισμού επιφανειών με μικροβιοκτόνο δράση
  • χειροπετσέτες καλής ποιότητας

Η αναμέτρηση των πανελλαδικών εξετάσεων στιγματίζει συχνά καθοριστικά το ξεκίνημα της ενήλικης ζωής, αλλά σε καμία περίπτωση, δεν είναι ο μοναδικός στίβος προσωπικής καταξίωσης και προόδου.

Στο εμψυχωτικό και τρυφερό μήνυμά του προς τους φίλους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς της Γορτυνίας, ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής:

«Αγαπημένα μου παιδιά,

Με τη συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις ολοκληρώνετε έναν κύκλο, του οποίου την κατάληξη σημάδεψε μια πρωτόγνωρη για την ανθρωπότητα δοκιμασία, αυτή του κορωνοϊού.

Δώστε και αυτή τη μάχη με σθένος!

Είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρετε!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Η ζωή, σας περιμένει να την κατακτήσετε!

Καλή δύναμη στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς.»

Share

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.