Απολυμάνσεις στο Δήμο Γορτυνίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
220 07 Δημητσάνα
Τηλ: 2795360312
Fax: 2795031855
e-mail:nessabourna@gortynia.gov.gr
npolygen@gortynia.gov.gr

Δημητσάνα, 19.11.2020

Δελτίο Τύπου

Απολυμάνσεις στο Δήμο Γορτυνίας

Συνεχίζοντας τις εντατικές προσπάθειες, για τον περιορισμό της μετάδοσης του νέου κορωνοϊού (χορήγηση rapid test στα Κέντρα Υγείας, πρόσκληση κλιμακίου ΕΟΔΥ), ο Δήμος Γορτυνίας προχωρά σε στοχευμένες απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους και κοινότητες του Δήμου, από εξειδικευμένο συνεργείο, με σκοπό την πρόληψη πιθανών εστιών μόλυνσης.

Ήδη, απολυμάνσεις έχουν πραγματοποιηθεί στη Δημοτική ενότητα Ηραίας, σε δημοτικά καταστήματα, πλατείες και χώρους, στους οποίους παρατηρείται κινητικότητα δημοτών, λόγω και της περιόδου ελαιοσυγκομιδής.

Παράλληλα, προγραμματίζονται αντίστοιχες δράσεις σε όλη την επικράτεια του Δήμου.
Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται για καθαρά προληπτικούς λόγους και δεν προϋποθέτουν αποκλειστικά την ύπαρξη κρούσματος.

Συνιστούμε σε όλους του Δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαφές τους και να τηρούν με ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα, για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού, όπως αυτά έχουν οριστεί έως τώρα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η ευθύνη της τήρησης των μέτρων είναι πάνω απ’ όλα ατομική, αλλά με συλλογική προσπάθεια παραμένουμε ασφαλείς.

Share

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.