Έργα στο αγροτικό οδικό δίκτυο της Γορτυνίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
220 07 Δημητσάνα
Τηλ: 2795360312
Fax: 2795031855
e-mail:nessabourna@gortynia.gov.gr
npolygen@gortynia.gov.gr

Δημητσάνα, 23.11.2020

Δελτίο Τύπου

Έργα Αγροτικής Οδοποιίας στις Οκτώ Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Γορτυνίας

Σε εκτεταμένες παρεμβάσεις, για τη συντήρηση, αποκατάσταση και διάνοιξη των αγροτικών δρόμων, στις οκτώ δημοτικές ενότητές του προχώρησε ο Δήμος Γορτυνίας.

Η κατάρτιση του προγράμματος αγροτικής οδοποιίας, η οποία αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, μετά και τη μερική αποκατάσταση του στόλου των μηχανημάτων του Δήμου (γκρέιντερ, εκσκαφείς, φορτηγά κτλ.), εξελίσσεται και ολοκληρώνεται.

Τα έργα αγροτικής οδοποιίας θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες και αποτελούν καίριο ζήτημα για τους κατοίκους του Δήμου Γορτυνίας.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Στάθης Κούλης, δήλωσε σχετικά:

«Είναι δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των κατοίκων για την πολυετή εγκατάλειψη των αγροτικών δρόμων και οι ανάγκες που συσσωρεύτηκαν είναι πολύ μεγάλες.

Τα έχουμε αναγνωρίσει προτού αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου και είχαμε υποσχεθεί πως η αγροτική οδοποιία θα είναι πρώτης προτεραιότητας για εμάς.

Δυστυχώς, τα μηχανήματα του Δήμου τα βρήκαμε σε άθλια κατάσταση, παντελώς εγκαταλελειμμένα και σχεδόν κατεστραμμένα. Απαιτείται χρόνος και μεγάλες δαπάνες για την αποκατάστασή τους.

Καταβάλλουμε τεράστια προσπάθεια, τα αποτελέσματα της οποίας είναι εμφανή, τόσο με τα δικά μας μέσα, όσο και με την ανάθεση σε ιδιώτες εργολάβους της περιοχής, να συντηρήσουμε και να αποκαταστήσουμε τη βατότητα σε όλο το αγροτικό δίκτυο του Δήμου, ώστε να εξυπηρετήσουμε
όλους τους συμπολίτες μας.

Ζητάμε την κατανόηση και την υπομονή των δημοτών μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι φροντίζουμε να μη μείνει κανένα τμήμα στην αγροτική οδοποιία χωρίς αποκατάσταση και πως είμαστε πάντα στη διάθεσή τους για να τους εξυπηρετήσουμε.

Στόχος μας είναι, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δασαρχείο Βυτίνας, να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους αγρότες, στους κτηνοτρόφους, στους ελαιοπαραγωγούς, στους μελισσοκόμους, στους δασεργάτες και να βοηθήσουμε ουσιαστικά όλους
όσους ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα στο Δήμο μας.»

Share

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.