Διανομή τροφίμων και ειδών βασικής ανάγκης στη Γορτυνία


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
220 07 Δημητσάνα
Τηλ: 2795360312
Fax: 2795031855
e-mail:nessabourna@gortynia.gov.gr
npolygen@gortynia.gov.gr

Δημητσάνα, 30.12.2020

Δελτίο Τύπου

Διανομή Τροφίμων & Ειδών Βασικής Ανάγκης στο Δήμο Γορτυνίας

Πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο η διανομή τροφίμων και ειδών βασικής ανάγκης στο Δήμο Γορτυνίας, μέσα από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α).

Η διανομή έγινε με την φροντίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, του Προέδρου της κ. Πάικου Αναγωστόπουλου, και του Δημάρχου Γορτυνίας, Στάθη Κούλη.

Ο Δήμος Γορτυνίας μέσα από τις υπηρεσίες πρόνοιας που διαθέτει, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση και το πρόγραμμα ‘Βοήθεια στο Σπίτι’, διέθεσε επιπλέον τρόφιμα για την κάλυψη των ευπαθών οικονομικά ομάδων. Με αυτό τον τρόπο, στηρίχθηκαν άτομα  και οικογένειες που έχουν ανάγκη από βασικά αγαθά, τα οποία μπορούν να αλλάξουν σημαντικά την καθημερινότητά τους.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Στάθης Κούλης, που συμμετείχε και επέβλεψε τη διαδικασία της διανομής των τροφίμων, δήλωσε σχετικά:

«Ο Δήμος Γορτυνίας υποστηρίζει τη διανομή των τροφίμων μέσα από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους και φροντίζει οι χρήζοντες ανάγκη να έχουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Συνολικά 200 δικαιούχοι Τ.Ε.Β.Α. ωφελήθηκαν από αυτή τη δράση, με βάση οικονομικά και περιουσιακά κριτήρια. Παράλληλα, ο Δήμος Γορτυνίας με δικές του δυνάμεις, πέραν του Τ.Ε.Β.Α., στήριξε τους έχοντες ανάγκη διαθέτοντας βασικά αγαθά σε 200 επιπλέον οικογένειες. Διανύουμε δύσκολους καιρούς, η υγειονομική κρίση που ζούμε επεκτείνεται τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά. Παρόλα αυτά παραμένουμε κοντά σε όλους με σεβασμό και αγάπη, διαθέσιμοι και πρόθυμοι να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ανάγκη. Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους!»

Share

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.