Διάνοιξη των τάφρων από Καρκαλού έως Ράδου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
220 07 Δημητσάνα
Τηλ: 2795360312
Fax: 2795031855
e-mail:nessabourna@gortynia.gov.gr
npolygen@gortynia.gov.gr

Δημητσάνα, 01.03.2021

Δελτίο Τύπου

«Η φροντίδα του οδικού δικτύου δεν σταματάει ποτέ»

 Συνεργείο του Δήμου Γορτυνίας με μηχανήματα έργου, πραγματοποίησε καθαρισμό και διάνοιξη των τάφρων στο οδικό δίκτυο από τον οικισμό της Καρκαλούς έως το χωριό Ράδου.

Την πορεία των εργασιών, οι οποίες ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, συντόνισε και επέβλεψε ο Προέδρος της Τοπικής Κοινότητας Ράδου, κ. Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος.

Κατά την επίσκεψή του στου Ράδου προκειμένου να επιθεωρήσει το τελικό αποτέλεσμα, ο Δήμαρχος Γορτυνίας, κ. Στάθης Κούλης, δήλωσε:

«Ο Δήμος καταλαμβάνει μια τεράστια γεωγραφική έκταση. Ως εκ τούτου, η ανάγκη για φροντίδα και καθαρισμό του οδικού δικτύου είναι διαχρονικά μεγάλη. Στόχος μας είναι μέσα από καθημερινές παρεμβάσεις κι αξιοποιώντας όλα τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε, να φροντίζουμε, να βελτιώνουμε και να συντηρούμε τις υπάρχουσες υποδομές, συμβάλλοντας έτσι και στη διευκόλυνση της ζωής των κατοίκων στις τοπικές κοινότητες του Δήμου.»

Share

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.