Συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας στην Δ.E. Κλείτορος από τα μηχανήματα του Δήμου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
220 07 Δημητσάνα
Τηλ: 2795360312
Fax: 2795031855
e-mail:nessabourna@gortynia.gov.gr
npolygen@gortynia.gov.gr

Δημητσάνα, 14.05.2021

 

Δελτίο Τύπου

«Συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας στην Δημοτική Ενότητα Κλείτορος από τα μηχανήματα του Δήμου Γορτυνίας»

Εργασίες συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας στην Δημοτική Ενότητα Κλείτορος βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την εποχή. Σε μια ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, συνεργείο του Δήμου Γορτυνίας με μηχανήματα έργου, πραγματοποιεί καθαρισμό, «κλείνει» λακκούβες με την προσθήκη χώματος και λειαίνει την επιφάνεια του οδοστρώματος στο αγροτικό οδικό δίκτυο της Δ.Ε. Κλείτορος. Την πορεία των εργασιών, συντονίζει και επιβλέπει ο Αντιδήμαρχος Κλείτορος, κ. Ηλίας Ρέππας.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας, κ. Στάθης Κούλης, δήλωσε σχετικά: «Οι ανάγκες για φροντίδα και καθαρισμό της αγροτικής οδοποιίας είναι πάντα αυξημένες στην επικράτεια του Δήμου μας. Στόχος μας είναι μέσα από καθημερινές παρεμβάσεις και αξιοποιώντας όλα τα μηχανήματα που διαθέτουμε, να φροντίζουμε, να βελτιώνουμε και να συντηρούμε το αγροτικό οδικό δίκτυο. Διευκολύνοντας συνάμα και τους δημότες που διαθέτουν αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.»

Share

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.