Πρωτοβουλία για το δημογραφικό από την Τράπεζα Eurobank


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
220 07 Δημητσάνα
Τηλ: 2795360312
Fax: 2795031855
e-mail:nessabourna@gortynia.gov.gr
npolygen@gortynia.gov.gr

Δημητσάνα, 04.06.2021 

 

Δελτίο Τύπου

Πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος από την Τράπεζα Eurobank

 

Σε διαδικτυακή εκδήλωση της Τράπεζας Eurobank συμμετείχε εχθές, Πέμπτη 3 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης. Η Eurobank στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης διοργάνωσε ειδική εκδήλωση προκειμένου να αναδείξει την αναγκαιότητα για αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος στη χώρα μας και ειδικότερα στις απομακρυσμένες περιοχές της.

Η «Πρωτοβουλία για το Δημογραφικό», αφορά σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας, για τη στήριξη της οικογένειας και την αναστροφή της υπογεννητικότητας. Επιδίωξη αποτελεί η υλοποίηση σειράς ενεργειών σε συνεργασία με φορείς και οργανώσεις, όπως η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η ΜΚΟ «Be-Live» και η Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Η εκδήλωση που διοργάνωσε η Τράπεζα Eurobank έλαβε χώρα στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και μεταδόθηκε διαδικτυακά. Εκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος Β’ και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς. Στην εκδήλωση απηύθυνε επίσης χαιρετισμό η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής & Οικογένειας, κα. Μαρία Συρεγγέλα, ενώ την πρωτοβουλία χαιρέτισε και η Πρέσβειρα της Πρωτοβουλίας για το Δημογραφικό, κα. Αιμιλία Τσουλφά, Χρυσή Ολυμπιονίκης στην Ιστιοπλοΐα.

Share

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.